◄وبینار اول) آشنایی با الفبای کارآفرینی
خیلی از ما رویای راهاندازی کسب و کارمان را در سر داریم و گاهی در مسیر رسیدن به رویاهایمان از چاشنی خلاقیت و نوآوری استفاده و پس از آن خودمان را کارآفرین تلقی میکنیم! اما واقعا چه کسی کارآفرین است؟ چه کسی توانسته در کنار سود خود ارزشی متفاوت را برای مخاطب خلق کند؟ در زندگی کارآفرینان موفقی مثل استیو جابز چه تمایزی وجود داشت؟
یقینا میتوان گفت؛ کارآفرینان موفق، ویژگیهای منحصر به فردی در زندگی و کسبوکار خود داشتهاند که این ویژگیها، آنها را به موفقیت بیش از پیش نزدیک کرده است. بسیاری از آنها مسیر کارآفرینی خود را در خلال دوران کارمندی خود شروع کردهاند! مفاهیمی مثب کارآفرینی سازمانی اینجا معنا مییابد!
سرفصلهای وبینار
در این وبینار، علاوه بر مفاهیم کلی کارآفرینی شما با پنج عنوان کاربردی زیر آشنا خواهید:
· کارآفرینی چیست؟
· ویژگیهای یک کارآفرین
· کارآفرینان موفق
· کارآفرینی درون سازمانی
· اهمیت نوآوری در کارآفرینی
◄وبینار دوم) ایده و ارزیابی آن
من یک ایده دارم! ایدهها یک تصویر ذهنی هستند که با ماهیت حل یک مسئله یا برآورده شدن یک نیاز، خود را نمایان میکنند. ایدههای کسبوکاری یا استارتاپی با هدف خلق ارزش در چرخه اقتصادی و کسب سود مطرح میشوند. ممکن است ایدههای زیادی جهت این امر به ذهن خطور کند اما بنا به دلایلی بیان نشوند ولی افراد دیگری همان ایدهها را به مرحله اجرا برسانند.
کدام یک از ایدهها قابلیت اجرایی شدن را دارند و چگونه میتوان آنها را ارزیابی کرد؟
در این وبینار پس از بررسی مفاهیم مذکور سرفصلهای زیر را خواهیم آموخت:
· بررسی مفهوم ایده از نگاه کارآفرینی
· آشنایی با 6 مورد از سادهترین تکنیکهای ایدهپردازی
· 5 دلیل ترس از بیان ایده
· ارزیابی ایده
◄وبینار سوم) مفاهیم بازار و مشتری
مشتریان همیشه به عنوان مهمترین عنصر یک کسب و کار شناخته میشوند چرا که بقای یک کسبوکار به تعامل با آنها بستگی دارد و بازار به عنوان بستر این تعامل همیشه مورد توجه یک کسبوکار قرار میگیرد.
یک کسبوکار بعد از شناخت مشتری و خلق ارزش برای او به شناخت بازار خود نیاز دارد و در نهایت باید به نیازها و دیدگاه مشتری توجه شود.
ممکن است یک محصول یا خدمت از سمت صاحبان کسبوکار فوقالعاده و کاربردی باشد اما از دید مشتری این چنین نباشد. رسیدن به خواستههای مشتری نیازمند دانش و تحقیقات گسترده ای است که در این وبینار در خلال سرفصلهای زیر به آن پرداخته میشود:
· مفهوم بازار
· شناسایی نیاز مشتری
· تحقیقات بازار
· آنالیز رقبا
◄وبینار چهارم) مقدمات و مفاهیم استارتاپی
واژه استارتاپ این روزها در دنیای کسبوکار به وفور شنیده میشود و تصور این است که اغلب ایدههای نو قرار است به یک استارتاپ موفق تبدیل شود.
اما استارتاپ تعاریف مشخصی دارد که قصد داریم در کنار آموختن آن به بررسی استارتاپهای موفقی مثل اسنپ و دیجیکالا بپردازیم. استارتاپهایی که سبک زندگی مردم را دستخوش تغییرات بسیاری کردهاند.
در عصری زندگی میکنیم که ساختن شبکهای از افراد مرتبط با کسب و کار در پیشبرد استارتاپ شما به شدت مهم و کلیدی است. به همین دلیل در این وبینار به اهمیت این موضوع و تکنیکهای آن نیز میپردازیم.
به طور خلاصه سرفصلهای این وبینار به شرح زیر خواهد بود:
· تعریف و ویژگیهای استارتاپ
· آشنایی با استارتاپهای موفق
· مفهوم مشتری
· تفاوت کاربر و مشتری
· نقش شبکهسازی در توسعه کسبوکار
◄وبینار پنجم) ابزارهای شروع استارتاپ
حالا که با مفهوم کسب و کار آشنایی دارید، آیا ابزارهای مهم و اساسی راه اندازی یک کسب و کار را میشناسید؟
بوم کسبوکار و بررسی بخشهای مختلف یک کسبوکار چیزی است که در حقیقت نقطه شروع آن کسبوکار محسوب میشود. در یک بوم کسب و کار با بخشهای مختلفی نظیر جریان درآمدی، مشتریان و کانالهای ارتباطی سر و کار دارید که باید بتوانید هریک را برای کسب و کار خود مشخص کنید.
همچنین بررسی نقاط ضعف و قدرت، فرصتها و تهدیدها که در آنالیز SWOT سنجیده میشود جزء مفاهیم مهم و کاربردی دانش کسبوکار است.
پس این وبینار قرار است به صورت تخصصی به سرفصلهای زیر بپردازد:
· مدل کسب و کار
· بوم کسب و کار
· رویکرد ناب
· بوم ناب
· آنالیز SWOT
وبینار اول: آشنایی با الفبای کارآفرینی
دوشنبه ۲۸مهر ساعت ۱۸:۰۰ الی 20:00
وبینار دوم: ایده و ارزیابی آن
دوشنبه ۵آبان ساعت ۱۸:۰۰ الی 20:00
وبینار سوم: مفاهیم بازار و مشتری
دوشنبه ۱۲آبان ساعت ۱۸:۰۰ الی 20:00
وبینار چهارم: مقدمات و مفاهیم استارتاپی
دوشنبه ۱۹آبان ساعت ۱۸:۰۰ الی 20:00
وبینار پنجم: ابزارهای شروع استارتاپ
دوشنبه ۲۶آبان ساعت ۱۸:۰۰ الی 20:00
متاسفانه مهلت ثبت نام به پایان رسیده است.